Aláírásgyűjtés!


Szeretnélek megkérni valamire:
közösségünket, amely a legnagyobb buddhista közösség Magyarországon, törölték az egyházak sorából - jelenleg úgy néz ki, januártól egyetlen buddhista egyház sem lesz hazánkban.
Ezt szeretnénk megakadályozni.
... (14 egyházat ismer el az új egyháztörvény: keresztény egyházakat, zsidó egyházakat és a Hit Gyülekezetét)

Annyit érdemes tudni a működésünkről, hogy nálunk senki nem kap fizetést vagy bármiféle juttatást: mind dolgozó emberek vagyunk, akik a többletüket teszik bele abba, hogy megosszanak az érdeklődőkkel egy 2500 éves hagyományt.

Nem fogjuk az utcán zargatni az embereket, de úgy érezzük, megkérdezhetjük a barátainkat, hogy ők vagy az ismerőseik/rokonaik/kollégáik tudnak-e támogatni minket az aláírásukkal. Lehet, hogy így nem érünk el mindenkit, de aki segít nekünk, az tudja, hogy mi idealizmusból működünk, és célunk csupán, hogy fenntartsuk és továbbadjuk az érdeklődőknek a tudatról szóló tanításokat.

Ha úgy érzed, támogass minket aláírásoddal :



helyi buddhista központban megtalálod, vagy honlapunkról letöltheted az űrlapot, amelyet aláírhatsz, és amelyre akár további aláírásokat gyűjthetsz. Utóbbi esetben megkérheted a családtagokat, barátokat, ismerősöket, munka- vagy iskolatársakat vagy akár a szomszédban lakókat, hogy támogassák az ügyet. Fontos, hogy nem téríteni szeretnénk, hanem a törvény aránytalanságának megváltoztatásához kérünk segítséget.
Az aláírásgyűjtő lapokat 2011. december 2-áig vagy a helyi központban add le, vagy küldd el postán a budapesti központ címére!
(1074 Budapest, Huszár u. 7-9. – levelet úgy is feladhatod, hogy a címzett fizesse a postaköltséget.) Ha egyik sem megoldható, keresd a hozzád legközelebb eső központot, és valaki elmegy az ívért.
Amennyiben nem tudod megoldani a nyomtatást, de szeretnéd támogatni közösségünket, keresd fel a hozzád legközelebb eső gyűjtőpontot
Köszönjük!
 Ha teheted kérlek oszd meg az információt!
Copyright © Gyémánt Út Buddhista Meditációs Központ - Tatabánya